REUNIÓ AMB EL BATLE

Comparteix!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone
La informació d'aquesta entrada és molt antiga, ha caducat o ja no és vàlida per la seva marcada temporalitat.

El passat dia 24 de març, dins la ronda de contactes de l’equip de govern amb les APIMA del municipi, representants de la Junta ens reunirem amb el Batle i la Regidora d’Educació, per posar en comú alguns temes que afecten a la nostra escola.

Els temes tractats foren els següents:

 • PATIS:
  • Accions sol·licitades per part de l’equip directiu i/o de l’APIMA i que es duran a terme de forma imminent: Reposar la terra de la zona de joc al pati d’infantil, reparació de vorades, reixes etc… en mal estat, pintat de jocs de pati als bancs i porxada.
  • Comissió de pati. Els informam que la comissió de pati està treballant en idees de millora que els farem arribar en estar acabades i consensuades.
 • PAVIMENT DE L’ENTRADA: Es descarten algun tipus d’actuacions en aquest àmbit que poden afectar a la garantia de l’edifici. De tota manera estudiaran amb els pintors de l’Ajuntament la nostra proposta de pintar amb material antilliscant adequat.
 • CARRIL BICI: La proposta de l’APIMA té un problema de perillositat al punt de creuament amb la ronda, que pareix que es podria solucionar canviat la ubicació de l’actual semàfor. Es comprometen a sol·licitar el canvi de ubicació del semàfor al departament Carreteres del Consell de Mallorca, competent en la matèria.
 • IBISEC: Falta dotar el pati d’infantil i la cuina ( que a data d’avui finalment ja han començat les obres). Les canonades d’evacuació del banys d’infantil estan arreglades.
 • MESTRE DE SUPORT: La regidora també ha contactat amb la Conselleria per mirar de tenir alguna informació al respecte d’aquest tema, però per ara no ha obtingut resposta.
 • ZONA D’APARCAMENT: De la nostra sol·licitud de canvi d’ aparcament del C/Sant Isidre Llaurador per aparcament en bateria, una part ja està feta. La part d’asfaltat de l’altre tram es més complicada perquè el tram no és de titularitat municipal. De tota manera l’ajuntament farà la consulta als propietaris per si deixen asfaltar i poder pintar els aparcaments. Els sol·licitem que almanco arreglin la zona perquè no hi hagi tants de clots.
 • ENTRADA D’INFANTIL: Ens informen que gràcies a un conveni de col·laboració amb el SOIB disposaran de forma temporal de personal que es podria dedicar a fer la vorera de l’escola fins a l’accés d’infantil que ara està condemnat. Encara que ens agradaria que es pogués ampliar tot el carrer fins allà creiem que és una mesura positiva.

Fins ara!

Potser també t'interessa...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *