Campanya de socis i oferta extraescolars 2022-23

Comparteix!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone
La informació d'aquesta entrada és molt antiga, ha caducat o ja no és vàlida per la seva marcada temporalitat.

Hola famílies!

ja hi tornam a ser un any més. Aquest curs 2022-23 començam un poc abans per si us voleu organitzar abans de setembre. Tornam amb la campanya de socis i amb les activitats extraescolars de la que us volem mostrar l’oferta d’enguany.

CAMPANYA SOCIS – QUOTA – 25€ per familia:

Com segurament ja sabeu, l’APIMA col·labora amb l’equipament de l’escola, subvenciona un taller o sortida anual,  itendreu preus bonificats d’extraescolars, menjador i matinera, agenda gratuïta, fotografia de classe i més avantatges. Apuntau-vos!

Formulari inscripció socis 2022-23

EXTRAESCOLARS:

Teniu més informació a l’enllaç:

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS CEIP SA MARINA DE LLUCMAJOR 22-23

Les activitats començaran dilluns dia 3 d’octubre. Ja podeu fer les inscripcions, estan enllaçades al document anterior.

Enguany són les empreses que s’encarreguen directament de fer grups i passar els rebuts. Si teniu dubtes podeu telefonar o enviar mail directament a cada responsable de l’activitat.

ATENCIÓ! Totes les famílies sòcies de l’APIMA tendran un descompte mensual de 5€ per activitat i infant. Pensau a enviar tota la documentació necessària ja que necessitam confirmar que sou socis abans de començar les activitats.

Fins aviat!

Potser també t'interessa...