PLA DE SEGUIMENT DEL SERVEI DE MENJADOR 2015 / 2016

Comparteix!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone
La informació d'aquesta entrada és molt antiga, ha caducat o ja no és vàlida per la seva marcada temporalitat.

El passat dijous dia 13 d’agost vàrem tenir una reunió a Sa Marina per tractar el tema del menjador per al curs 2015/2016. A aquesta reunió hi vàrem assistir sa directora del centre, el propietari del Restaurant Can Arabí (empresa que des de fa 5 anys ens proporciona el servei de càtering a l’escola) i jo, n’Albert Viver, com a representant de la nostra APIMA.

Els temes tractats i els acords a què vàrem arribar varen ser els següents:

 • En principi començaran els mateixos monitors que varen acabar el curs passat. A més na Marga va comentar que el fet que hi hagi una monitora fent la neteja del menjador en temps de pati, resta eficiència a la vigilància dels nins i en Miquel (Can Arabí) va accedir a posar un monitor més sense que hi hagi un augment del preu del servei per aquest motiu.
 • Pel que fa al monitoratge seguirem amb les ràtios de sempre: a primària, 1×15 o fraccions superiors a 10; i a infantil, 1×10 o fraccions superiors a 5.
 • Els preus per al proper curs seran:
  • Fixes: 6’30€
  • Eventuals: 7’30€
  • Per cada germana o germà a Sa Marina: -10%
 • En Miquel s’ofereix per a que la seva nutricionista vengui a l’escola a fer una xerrada a les famílies per aclarir qualsevol dubte que podem tenir tant del servei de menjador com del nostre dia a dia familiar. Si teniu cap tema que vos interessi i/o preocupi referent al menjador de l’escola o a l’alimentació dels vostres fills en particular, ens ho podeu fer saber a través dels canals de comunicació de l’APIMA.
 • Durant aquest curs ja no es fotocopiaran el menús, si no que es penjaran a la web de l’APIMA i nosaltres vos informarem d’aquest fet a través del mail i del whatsapp de les classes.
 • Aquest proper curs estrenarem la cuina nova (pensau que és una cuina de càtering i que per tant només serveix per a encalentir i conservar el menjar i de rebost) i Can Arabí s’encarregarà de fer una neteja a fons abans de començar el curs i una altra cada trimestre tant de la cuina com del menjador.
 • Vàrem acordar fer un pla de seguiment per a aquest curs per tal de millorar el servei. A part d’aquesta reunió, abans del començament del curs (en principi dia 8 de setembre), farem una reunió amb els monitors que hagin de començar a donar el servei. A més, a final de cada trimestre ens tornarem a reunir per fer una avaluació de la qualitat del servei.
 • Des de l’APIMA es va demanar que Can Arabí ens enviés una sèrie de documents que ens serviran per dur un registre tant de l’empresa com dels monitors.
 • Per acabar, es va comentar que els primers dies que es duen a terme les activitats extraescolars (a partir de dia 1 d’octubre) solen ser un poc “caòtics”. Per aquest motiu i per facilitar el traspàs de nins i nines del menjador a les extraescolars, l’APIMA facilitarà un llistat de nins (agrupats per activitats extraescolars i els grups que es puguin fer a cada una) tant als monitors de menjador com a cada una de les activitats extraescolars la setmana abans de començar aquestes. Des de l’APIMA intentarem que un o dos membres de la junta s’encarreguin de
  gestionar l’organització de les activitats extraescolars durant la primera setmana d’octubre.

Potser també t'interessa...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *