Inscripció a les activitats extraescolars

Comparteix!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone
La informació d'aquesta entrada és molt antiga, ha caducat o ja no és vàlida per la seva marcada temporalitat.

Hola famílies!

Teniu tota la informació de l’oferta d’extraescolars al següent enllaç:

Oferta definitiva extraescolars 2019-20

Com podreu veure, hi ha algunes activitats noves o que ha canviat l’empresa responsable.

Pendent del nombre d’inscripcions i segons la informació facilitada per les empreses, l’horari provisional setmanal serà el següent

Horari extraescolars CURS 19-20

Podeu fer les vostres inscripcions al següent formulari: (tancades les inscripcions per el mes d’octubre) a partir de dia 15/10 obertes inscripcions per Novembre…

Formulari d’inscripció extraescolars

Rebrem les inscripcions fins diumenge dia 22 de setembre. Quan s’hagin rebut totes les sol·licituds es publicaran les llistes provisionals. Les places s’adjudicaran per ordre d’inscripció. Les empreses tenen nombre mínim i màxim d’alumnes per grup. Si no s’obté plaça es queda en llista d’espera. Recordau que l’APIMA només fa de contacte entre famílies i empreses. Les empreses són les responsables del desenvolupament de les sessions, condicions de les activitats, cobraments, gestió dels monitors, etcètera.

 

Les activitats extraescolars començaran el mes d’octubre de 16h a 17h.

Teniu dubtes? Divendres dia 20 de setembre a les 19h farem una trobada de portes obertes de les següents activitats: Robotix – Anglès – Circ – Art – Futbet – Totemps (taekwondo/cuina/jocs taula)

IMPORTANT: Per poder gaudir del descompte de soci de l’APIMA heu d’haver entregat la documentació i fet la transferència abans de fer la sol·licitud d’extraescolars (Com puc fer-me soci?). Si sou socis i no sabeu el vostre número de soci no passeu pena, posau el nom i llinatges de la persona sòcia (pare o mare) i vos trobarem.

Fins aviat!

 

 

Potser també t'interessa...