Inscripció Activitats Extraescolars 2018-19

Comparteix!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone
La informació d'aquesta entrada és molt antiga, ha caducat o ja no és vàlida per la seva marcada temporalitat.

Hola famílies!

Ja podeu inscriure els vostres fills i filles a les activitats extraescolars pel curs 2018-19. El termini és a partir de dilluns 17 de setembre a les 20:00 fins dilluns dia 24 de setembre a les 23:55.

Un cop tancat el termini es confeccionaran les llistes dels grups per ordre d’inscripció (tenint en compte qui havia fet reserva de matrícula el mes de juny) i es publicaran a la web dia 27 de setembre. A partir d’aquest dia, s’obrirà un nou termini d’inscripció si es disposa de places buides en alguna activitat o per si algú en llista d’espera decideix canviar d’activitat.

Teniu tota la informació de l’oferta d’extraescolars al següent enllaç:

Oferta definitiva extraescolars 2018-19

Com podreu veure, algunes activitats ja no estan disponibles perquè no han arribat al mínim d’alumnes inscrits que havien marcat les empreses organitzadores. També s’ha hagut de canviar de dia alguna activitat per disponibilitat de l’empresa/monitors.

La vostra inscripció la podeu fer al següent formulari:

INSCRIPCIÓ activitats extraescolars 18/19

Una vegada feta la inscripció, rebreu un missatge al correu electrònic facilitat al formulari amb un document que haureu d’acabar d’emplenar i signar. A continuació el podeu escanejar i enviar-ho per mail o dipositar-ho a la bústia de l’APIMA (bústia blanca de l’entrada).

RECORDATORI SOBRE LES BAIXES A LES ACTIVITATS:

Les baixes s’han de comunicar abans de començar el mes en vigor per correu electrònic a apimaceipsamarina@gmail.com o per escrit a la bústia. En cas contrari es cobrarà la totalitat del mes en curs.

Fins aviat

Potser també t'interessa...