SA RUA 2016 JA ÉS AQUÍ!

Comparteix!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone
La informació d'aquesta entrada és molt antiga, ha caducat o ja no és vàlida per la seva marcada temporalitat.

Hola famílies!

Tal com vos avançarem, la setmana passada varem tenir la reunió sobre la Rua d’enguany.

Anirem de Bombers i Flames de foc.

L’APIMA ha comprat les teles i els materials necessaris per fer les desfresses i així resultarà més econòmic. Hem fet un càlcul aproximat de cada desfressa i no suposarà més de 10€.

Els vestits de bombers són una cassaca blava amb unes bandes grogues i grisses, i unes lletres grogues darrera “BOMBERS DE SA MARINA”. El capell que duran serà vermell. Per la part de baix, emprarem uns calçons vaquers blau obscur, i unes sabates negres, blaves o oscures.

Els vestits de flames són uns monos blancs pintats amb diferents colors. Pels adults n’hem trobat de fets, pels petits tenim el patrons per poder-los fer. Duran una flama al cap feta amb goma-eva, i paperí de colors vermell i carabassa als peus i a les mans.

Mirau AQUÍ algunes de les fotos (al Hall de l’escola en trobareu una mostra penjada).

Com heu pogut veure a l’entrada de l’escola, durant uns dies podreu venir a l’escola a adquirir els materials que vos facin falta, fer les desfresses i donar una mà amb la carrossa.

Aquests dies són els DISSABTES 16, 23 i 30 a partir de les 10h; el DIUMENGE 24 a partir de les 10h; el DIVENDRES 29 a partir de les 18h i el DIVENDRES dia 5 de febrer per deixar-ho tot a punt per l’endemà.

Vos demanam que vos apunteu al següent FORMULARI i ens indiqueu de què vos fa ganes anar desfressats, i així podrem fer una previsió dels materials i organitzar-nos millor.

Animau-vos a participar! Enguany serà el nostre any!

Potser també t'interessa...