Oferta extraescolars 2021-22

Comparteix!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone
La informació d'aquesta entrada és molt antiga, ha caducat o ja no és vàlida per la seva marcada temporalitat.

Hola famílies!

ja hi tornam a ser un any més. Aquest curs tornam a tenir activitats extraescolars i us volem mostrar l’oferta d’enguany. Teniu més informació a l’enllaç:

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS CEIP SA MARINA DE LLUCMAJOR 21-22

Les activitats començaran divendres dia 1 d’octubre. Ja podeu fer les inscripcions, estan enllaçades al document anterior.

Enguany son les empreses que s’encarreguen directament de fer grups i passar els rebuts. Si teniu dubtes podeu telefonar o enviar mail directament a cada responsable de l’activitat.

ATENCIÓ! Totes les famílies sòcies de l’APIMA tendran un descompte mensual de 5€ per activitat i infant. Pensau a enviar tota la documentació necessària ja que necessitam confirmar que sou socis abans de començar les activitats (Full inscripció Socis 21-22) (TERMINI TANCAT FER FER-SE SOCI – NOMÉS NOUS ALUMNES) 20-11-21.

01-10-21

Noves inscripcions extraescolars  a partir NOVEMBRE: S’han d’omplir el formulari abans de l’inici del mes ( 5 dies abans, al manco) i enviar també email a apimaceipsamarina@gmail.com indicant activitat, nom i si son usuaris de menjador, per poder informar i actualitazar llistes. Gràcies.

(Podeu trobar els formularis d’inscripció al segon full de les informacions de les activitats)

Fins aviat!

Potser també t'interessa...