Dimissió de la junta de l’APIMA

Comparteix!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone
La informació d'aquesta entrada és molt antiga, ha caducat o ja no és vàlida per la seva marcada temporalitat.

Benvolgudes famílies,

Vos informem que per motius personals, la poca disponibilitat dels membres de la junta de l’APIMA, la falta de participació de les famílies i la manca de noves incorporacions, s’ha aprovat en junta extraordinària de l’APIMA la dimissió d’aquesta a final del curs escolar 2017/18.
La nostra situació actual ens obliga a reduir la nostra participació en les activitats escolars, de manera que ens limitarem a gestionar l’escola matinera, el menjador i les activitats extraescolars. Com a conseqüència, d’aquí a final de curs les activitats que no s’organitzaran o gestionaran per part de l’APIMA seran: la xocolatada de nadal, la festa de Sant Antoni, la Rua, les activitats del dia de Sant Jordi, els tallers i les activitats d’escola de pares, les fotos de grup, el final de curs d’extraescolars, la col·laboració en el final de curs de l’escola, l’escola d’estiu i la venda de llibres del curs 2018/19. Malgrat això seguirem realitzant les aportacions econòmiques que des de l’escola ens puguin sol·licitar així com la col·laboració econòmica als alumnes de sisè que se’n van de viatge d’estudis.
En cas de no haver-hi noves incorporacions per a crear una junta nova, l’APIMA es dissoldrà i l’escola matinera, el menjador i les activitats extraescolars del curs 2018/19 passaran a ser gestionades directament des de l’equip directiu del CEIP Sa Marina de Llucmajor, la qual cosa no garanteix que es puguin continuar oferint els mateixos serveis al mateix nivell mantingut fins ara.
Ens sap molt de greu haver arribat a aquesta situació i per aquest motiu ens responsabilitzem fins a final de curs, de mantenir les gestions bàsiques per no perjudicar l’organització de les famílies.
Ateses aquestes circumstàncies, vos animem a prendre el relleu per continuar fent d’aquesta escola, una escola de tots i per a tots, participativa, oberta i implicada en el desenvolupament personal, acadèmic i familiar dels nostres fills. Volem agrair la participació d’aquells pares, que sense formar part de la junta, ens han ajudat d’una manera o una altra i vos recordem que tot aquell que estigui interessat en participar de la junta directiva d’aquí a final de curs serà benvingut.
Durant el mes de maig es convocarà una assemblea extraordinària en la que us podreu presentar com a voluntaris per a formar part de la nova junta i fer efectiva la renovació de l’actual.

Atentament,
La junta directiva de l’APIMA.

Potser també t'interessa...