CAMISETES APIMA

Comparteix!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone
La informació d'aquesta entrada és molt antiga, ha caducat o ja no és vàlida per la seva marcada temporalitat.

Ja tenim a la vostra disposició les noves camisetes amb el logo de l’APIMA, perquè aquest estiu infants  i pares puguem anar ben fresquets i amb la nostra imatge de l’escola.

camiseta_apima

El preu per totes les talles es de 5 euros

A partir d’ara vos oferim dues possibilitats per comprar-les:

  • Presencial dies 4,5 i 6 de maig.
  • On line amb entrega el dia i hora acordat al hall de l’escola, en alguna de les entrades o sortides de classe o d’activitats extraescolars.

shop_apima

 

Més endavant intentarem posar altres torn de venda presencial, però no desaprofiteu la còmoda opció de VENDA ONLINE que posam a la vostra disposició a aquesta mateixa web.

VENDA ONLINE

INFO venda online de articles de l’APIMA amb la modalitat de pagament amb targeta. Volem evitar que perdis temps i diners en anar al banc a ingressar o fer transferències i pagar comisions, fent més còmode la compra amb el sistema més habitual avui en dia. Utilitzam el TPV de Paypal que ens garantitza una màxima seguretat a més de permetre el pagament amb les targetes mes conegudes (VISA, MasterCard i American Express), i si disposes d’un compte de Paypal el podràs utilitzar sense cap problema.

Pots fer una comanda amb múltiples articles, bastarà anar seleccionant la talla i pitjar el boto de COMPRAR. Un cop tinguis feta la comanda ves al CARRET amb el botó que apareix a la part superior del article o en el menú SHOP APIMA.

Si tot es correcte pitja ANAR A CAIXA, introdeix un mínim de dades de contacte i finalitza pitjant REALITZAR COMANDA.
Ens apareixarà la pàgina de PayPal, com la que vos mostram abaix, per realitzar el pagament i si voleu utilitzar la vostra targeta anau  a l’opció ¿NO DISPONE DE UNA CUENTA PAYPAL?… emplenau les dades sol·licitades i ja està!!!!

info_paypal

Un cop confirmat el pagament de la comanda envia un mail a apimasamarina@gmail.com, o respon al mail de confirmació de la comanda que rebàs, indicant quin dies i hores t’aniria be que te l’entregassim. Els dies i horaris disponibles són els següents (amb un marge de 15 minuts):

  • IMPORTANT, en el moment de recollida hauràs de mostrar-nos el mail de confirmació de comanda, ja sigui en paper o al mòbil.
  • MATÍ: 9:00 i 14:00.
  • TARDA (excepte divendres): 16:00 i 17:00.

Si per qualque motiu no pots arribar a l’hora acordada, torna a enviar un mail a apimasamarina@gmail.com i quedam de nou.

Fins aviat!!!

Potser també t'interessa...