Activitats suspeses i llistes definitives

Comparteix!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Hola famílies,

després de rebre totes les vostres inscripcions i posar-nos en contacte amb l’escola i empreses s’han organitzat els grups de cada activitat extraescolar. Malauradament, s’han hagut suspendre les següents activitats: Escacs, Ball modern i Jocs i esports del món. En aquestes activitats no s’ha arribat al nombre mínim d’alumnes que exigien les empreses.

A continuació teniu la graella d’activitats definitives i les llistes d’inscrits dels grups de cada una de les activitats (veureu que cada activitat està a un full diferent).

Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres
Anglès A Anglès B Anglès A Anglès B Ceràmica
Taekwondo Taekwondo
Futbet Futbet be STEAM LAB START
Patinatge artístic Taller d’art Patinatge artístic Taller d’art Kitsune

Llistat de grups extraescolars

IMPORTANT!!! El primer dia els monitors no coneixen els nins, els nins no saben a quina aula han d’anar i per tant, no podeu deixar-los fins que el monitor responsable de l’activitat se’n faci càrrec. Si han quedat a menjador, una persona s’encarregarà d’acompanyar cadascú a la seva activitat.

Recordau que el formulari d’inscripcions a les activitats extraescolars seguirà obert durant tot el curs per si algú es vol inscriure a una nova activitat. Les inscripcions que es facin a partir de dia 29 de setembre a les 13:00h no es poden incloure dins el mes d’octubre i es faran efectives a partir de novembre.

Fins aviat!

Potser també t'interessa...